Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

100 procent Trico boeken?

100 procent Trico boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 100 procent Trico

Wilt u 100 procent Trico direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 100 procent Trico

De muzikale familie Trico bestaat uit broer Adrie, zijn twee-eiige tweelingzus Toos, en het nakomertje Stacey. Samen zorgen zij voor een avond vol muziek, warmte en gezelligheid. Eindelijk hebben ze de stoute schoenen aangetrokken en trekken de wijde wereld in.

In een avondvullend muzikaal programma pinkt u een traantje weg bij gevoelige smartlappen, beleeft u de nostalgie van t songfestival, en danst u de zolen van uw schoen bij het opzwepende discoblok.

Denkt u dat een hele avond Trico u te veel wordt?
We zijn ook te huur voor een half uur…of een uur…anderhalf uur…drie dagen…de hele week… kortom:


Adrie
Adrie is de tweelingbroer van Toos. Hij is als eerste van de twee ter wereld gekomen en daarmee ook de oudste van het stel.
In zijn verleden is Adrie altijd al een regelaar geweest en zo ook bij deze gezellige familie. Hij heeft contact met de managers en geeft weer aan zijn zussen door waar en wanneer de optredens, fotoshoots, interviews etc zijn.
Adrie is getrouwd en woont met zijn vrouw en twee kinderen in een fantastische mooie trailer die hij zelf helemaal heeft opgeknapt.


Toos
Toos is de tweelingzus van Adrie. Zij is als tweede ter wereld gekomen, maar dat heeft nog wel een tijdje geduurd. Adrie heeft namelijk bij de laatste perswee per ongeluk een schop tegen het hoofdje van Toos gegeven waardoor ze weer helemaal op nieuw moest beginnen met het naar buiten komen.
Ze is wel de sociaalste van het stel en gaat geen gesprek uit de weg met compleet vreemde mensen. Ze vindt alles en iedereen gezellig.
Toos is nog steeds vrijgezel, maar stiekum verliefd op onze neef (Techni)Koos!


Stacey
Stacey (oftewel Stees), is het nakomertje van de familie. Een klein ongelukje maar Pa en Ma waren maar wat blij met haar. Stees is vooral met haar uiterlijk bezig, en dat zie je.
Stees is ook erg sociaal net als haar grote zus, maar weet toch altijd weer met haarzelf bezig te zijn.
Ze is nog steeds vrijgezel en dat vind ze vrij gezellig zoals ze het zelf zegt.

100 procent Trico boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 100 procent Trico zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 100 procent Trico wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 100 procent Trico. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 100 procent Trico te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.