Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.695,- excl. BTW
  • Opmerking: ook te boeken incl. geluid
Volledige prijslijst

100 % NL Meezingfeest boeken?

100 % NL Meezingfeest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 100 % NL Meezingfeest

Wilt u 100 % NL Meezingfeest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 100 % NL Meezingfeest

Het 100% NL Meezingfeest is gegarandeerd succes met de beste muziek van Nederland! Vanaf de eerste beats van de 100% NL DJ’s sta je in het leukste Hollandse café van Nederland. De mannen zetten de hele tent op zijn kop met de populairste feestnummers. Alle muzikale helden uit ons eigen landje komen deze avond voorbij. We gaan dus in één avond langs de hits van Jan Smit en André Hazes tot Guus Meeuwis en Armin van Buuren.

100% NL Meezingfeest boeken?

100% Meezingfeest boeken dat betekent 100% Feest! Zo laat Lex Gaarthuis het publiek uit z’n dak gaan tijdens het ‘Hazes-kwartiertje’ en de ‘100% Inhaker’. En ook Lex Landeweerd laat het publiek zingen en dansen met zijn ‘100% Meezinger’ en de ‘100% Apres ski’ knallers. Wil je er een eigen draai aan geven? Dat kan met een slinger aan ons digitale Request Rad. Zo komen alle muziekstijlen voorbij. Het 100% NL Meezingfeest is gegarandeerd succes voor publiek dat van een feestje houdt!

100 % NL Meezingfeest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 100 % NL Meezingfeest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 100 % NL Meezingfeest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 100 % NL Meezingfeest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 100 % NL Meezingfeest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.