Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: VANAF Prijs
Volledige prijslijst

1 Day Flies boeken?

1 Day Flies boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 1 Day Flies

Wilt u 1 Day Flies direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 1 Day Flies

Iedereen kent ze: de One Hit Wonders of Eendagsvliegen! Bands of artiesten die welgeteld 1 x door de muze bezocht zijn en een wereldhit uit de pen lieten vloeien. Hun naam zal altijd verbonden blijven met die ene hit, die ene Arbeidsvitamine, en niet zelden teren ze daar de rest van hun carrière op.

Maar een hit was het! 1 Day Flies speelt uitsluitend dit soort hits. Onontkoombaar een feest van herkenning, al of niet gepaard gaande met ‘een ‘van wie was dat ook al weer?’

VOLSTREKT UNIEK. EN TOCH LEUK!
Het mag iets triesterigs hebben, maar de heren van 1 Day Flies denken daar toch echt anders over. Gezien de hoeveelheid nieuwe plaatjes die wekelijks verschijnen, kan je namelijk net zo goed zeggen dat júist die One Day Flies het ultieme topje van de muzikale ijsberg is. Iedereen kan ze meezingen en ze maken eigenlijk deel uit van het collectieve geheugen van misschien wel de hele wereld. Daar komt bij: het is heel makkelijk om, zoals de meeste coverbands doen, alle inkoppertjes te spelen alszijnde een smaakloze potpourri van hits en plat vermaak, maar door juist déze hits te spelen, onderscheidt 1 Day Flies zich van letterlijk álle coverbands. Unieke band dus, met een unieke setlist.

DE MUZIKANTEN
Het vergt nogal wat van de muzikanten, deze opzet. Welke gitarist speelt even makkelijk The Ramones als Kajagoogoo, welke drummer heeft geen problemen om van George McCrea naar The Fratellis te switchen, welke bassist rock als The Free en hoempa-pa’t als The Shorts en, last but zeker nog least, welke zanger doet met hetzelfde gemak Marc Almons (Soft Cell) als Paul Rodgers (The Free, Bad Company). Deze muzikanten:

- Loek Verlaan. Zang, akoestische gitaar en percussie. Stem zonder grenzen want geen stijl gaat hem te boven: pop, rock, schlagers, Frank Sinatra of het Franse chanson, het maakt hem niet uit. Elke eendagsvlieg is een uitdaging voor hem en gezien het resultaat in 1 Day Flies is ook deze uitdaging niet te hoog gegrepen. Andere/vorige bands: 666 The Nightmare, Glance, Flat Out.

- Conrad Hultermans. Gitaar. Met diverse bijnamen als ‘het wonderkind’, ‘King of the Snares’ en ‘Mister Speed’ mag het duidelijk zijn dat dit gitaarwonder uit het zuiden des lands, de benjamin van de band, nergens voor terugdeinst. Andere/vorige bands: 666 The Nightmare.

- Marijn van de Branden. Toetsen, zang. Een rasmuzikant en alleskunner, met gevoel voor smaak, een gezonde dosis humor en ook nog eens gezegend met een uitstekende stem. Andere/vorige bands: Garfield, Zaddoek, Flat Out.

- Frank Dries. Bas. De vetst groovende bassist van Brabant, onmogelijk om stil te blijven staan als hij speelt. Andere/vorige bands: Taxfree Jam, The Troubleshooters, Into The Arena.

- Jean Paul Heck. Drums. De bedenker van het concept 1 Day Flies want, naast begenadigd drummer, popkenner en -journalist. De kleine grote man van het gezelschap want juist hij besloot om dit ondergeschoven kindje van de popmuziek te ‘tackelen’. Andere/vorige bands: 666 The Nightmare.

1 Day Flies boeken?

Repertoire: One Hit Wonders oftewel; Eendagsvliegen!
Speelduur: 2 x 60 minuten (of eventueel in overleg 3 x 40 minuten)
Muzikanten: 5 Muzikanten: (leadzang, gitaar, bas, drums en toetsen)
Crew: 1 (Roadie/Backliner)
Techniek: Ze zijn zowel met, als zonder PA te boeken.

1 Day Flies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 1 Day Flies zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 1 Day Flies wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 1 Day Flies. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 1 Day Flies te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.